header


Click here for Myspace Layouts

Saturday, 31 March 2012

perasaan bi...natang

Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?

LALAT : Baru habis ronda jamban rumah Ajoi… kenyang burp…

CICAK : isteriku tersepit pintu ... ... ...
... ...

KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

AYAM : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING JANTAN: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

BABI : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw...tension2.

Moral: Ingatlah binatang pun ada perasaan(^_^)

Sunday, 22 January 2012

Saturday, 14 January 2012

BIcArA TeNtANg SaRanG bUrUnG~

    urm~hye n assalammualaikum..xjwb dossa tau...dah 2 week dah x update blog.~bz sangat...huhuhu
...so,,minggu nie nak ambik kesempatan la nak citer pasal my father perniagaan..selain se0rang cikgu,,bapak saye jugak jual sarang  burung walit...n saye lah pekerjanya ..hehehe..bapak sye suroh saye promote sarang burung hari tue..
  sarang burung nie byk gak lah gunanya...contohnya:
1.penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus
2. memberikan tenaga dan pemulihan dalaman,
3.produk kesihatan semula jadi yang tulen sekali gus bagus untuk semua peringkat usia
 
4.menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit

dan byk gik la....urm..kalau nak..boleh tempah ket sye..comment jer or add fb piexqah eiqah~ok?
hehehe..or mcz zt no 0135678441 or call no 084863410...pastikan dlm malaysia larh...
3 ringgit 1 gram n RM20 1 kontena..